Käed püsti: Jeremy Lamb tähistab võiduviset.Foto: AP/Scanpix
Korvpall
25. märts 2019, 09:51

VIDEO | NBAs tehti metsik võiduvise: poolelt väljakult ja peaaegu laepõrkega! (2)

Charlotte Hornetsi tagamängija Jeremy Lamb tabas korvpalliliiga NBA senise hooaja kõige metsikuma võiduviske. Ameeriklase viimasel sekundil enam kui poolelt väljakult teele saadetud üritus maandus pärast lauapõrget korvis ja see tõi võõrsil mänginud Hornetsile 115:114 võidu.

Raskusastet kasvatas asjaolu, et pall oli lahtine ja Lamb pidi viske tegema eriti kõrge kaarega, sest Raptorsi ääremängija Pascal Siakam üritas viset blokeerida. Pingilt alustanud Lamb kogus lõpuks 13 punkti, Hornetsi resultatiivseim oli Dwayne Bacon 20 silmaga.

Lambi otsustav vise:

Ootamatu võit NBA ühe tugevaima tiimi vastu jättis Hornetsi ellu. Praegu hoitakse idakonverentsis 34 võidu ja 39 kaotusega 10. kohta, kaheksandat ehk viimast play-off'i viivat positsiooni hoiab Miami Heat (36-37). Mõlemal võistkonnal on põhiturniiril mängida veel üheksa kohtumist.

Lisaks Raptorsile sai mõru kaotuse ka Boston Celtics, kes jäi kodus koguni 96:115 alla San Antonio Spursile. LaMarcus Aldrige vedas Spursi 48 punkti, 13 lauapalli ja 6 resultatiivse sööduga, Celticsi suurim staar Kyrie Irving piirdus 11 punktiga, aga jagas kaaslastele 12 resultatiivset söötu.

Mängudeõhtu 10 esitust:

NBA tabeliseisud:

Standings provided by Sofascore LiveScore