Kylian Mbappe. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
25. märts 2019, 21:50

France Football: Madridi Real on Mbappe eest nõus välja käima 280 miljonit eurot

Maineka jalgpalliajakirja France Footballi värske numbri kaanel ilutsevad kaks nägu. Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane ning Pariisi Saint-Germaini ründetuus Kylian Mbappe. Neid ühendab aga kiri "operatsioon Mbappe". 

Väljaande väitel on Hispaania kuninglik klubi võtnud 20aastase prantslase oma kinnisideeks ning on tema eest valmis välja käima 280 miljonit eurot. Kui säärane üleminek tõepoolest reaalsuseks saaks, oleks tegu uue maailmarekordiga. Senine tippmark on Neymari eest välja käidud 222 miljonit eurot. Real ise lükkas kõik kuulujutud mõistagi ümber. 

Mbappe on oma praeguse tööandja Pariisi Saint-Germaini eest löönud 79 mängus 52 väravat. Prantslane liitus seitsmekordse riigi meistriga tunamullu suvel. Esialgne laenuleping tehti püsivaks aga 2018. aasta suvekuudel, mil Monaco pangakontole laekus edurivimehe eest ka 180 miljonit eurot. 

Lisaks on Madridi Real väljaande sõnul silma peale pannud Liverpooli virtuoosile Sadio Manele. Samuti on nende huviorbiidis veel Eden Hazard ning Paul Pogba.