Foto: Envato Elements
Tamrex | Sisuturundus
5. september 2019, 13:00

Mida pead teadma kodu ohutusest?

Kodu on meie pere kindlus, kus peaksime alati kaitstud olema. Kes aga kaitseb kodu?

Suitsuandurid päästavad elu, sest annavad põlengust kiire teate. Seejärel saab kogu pere evakueerida – aga mis saab edasi? Kui tulekustutit pole, saab vaid palvetada, et päästjad 3-5 minutiga kohale jõuaksid. Halbade asjaolude kokkulangemisel, nagu ummikud, kodu kaugus depoost, raskesti leitav asukoht jms, pole päästjatel kohale jõudes enam palju teha.

Kvaliteetne tulekustuti on ainus vahend kodu päästmiseks. Sellega saab põlengu summutada juba algstaadiumis, kui tulekolle on alles väike.

Seega, tulekustuti tuleb valida parim saadaolev! See tagab seadme töökindluse, piisava efektiivsuse ja pika eluea. Pererahvale aga rahuliku une ja kindla teadmise, et õnnetuse korral on kohe võtta hea abivahend, millega suurem kahju ära hoida.

TAMREX Premium 6 kg pulberkustuti on parim, mida Eesti turul pakutakse. See on enneolematult hea võimekusega, kvaliteetsetest komponentidest kokku pandud, töökindel, mugavalt 10-aastase hooldusvälbaga ning teenib vähemalt kolmkümmend aastat.

Parim kustutusvõimekus: 55A 233B C

Efektiivsusklassid on sellel pulberkustutil võrdsed kaks korda suurema, 12kg kustuti näitudega. Võtmesõnaks on erakordselt tõhus pulbriseg. Nõrgematel kustutitel on küll sama hulk pulbrit, võib-olla isegi samad efektiivsusklassid, kuid kustutusvõimekus sellegipoolest kehvem (sageli koguni vähim lubatud, et tagada standardis nõutud minimaalne töövõime). Minimaalset kaitset ei taha oma perele aga arvatavasti keegi.

Kvaliteetne kest ja pikk hooldusvälp

Lisaks on TAMREX 6kg Premium pulberkustuti korraliku paksu kesta ja vähimate võimalike keevisõmblustega. Seetõttu tuleb survetesti see kustuti tuua iga 10 aasta järel. Tugevast plastikust kustutijalg pikendab seadme eluiga ning kaitseb põhja kriimustuste ja teiste väikeste vigastuste eest.

Tippklassi koostekomponendid

Kõik selles tulekustutis on pisut parem. Kroomitud metallist roostevaba päästik näeb kena välja, aga on ka vastupidavam ja tugevam. Voolik on tehtud kvaliteetsest EPDM kummisegust, mis aja jooksul ei pragune. Vooliku keermeosa on sellel kustutil metallist, paljudel teistel aga plastikust, mis kahjuks nõrgaks kohaks osutub. Kontrollventiilile lisaks on ka manomeetri kontrollimise võimalus ning ülesurve klapp parema ohutuse tagamiseks.

10-aastane garantii

Eesti rahvusmustriga kaunistatud nägus tulekustuti sobib kaasasoleva seinakinnitusklambriga paigaldada erinevatesse interjööridesse. TAMREX 6kg Premium pulberkustutile annab TAMREX 10-aastase garantii!

Mõistlik hind: 79 eurot

Kõigest 79 euro eest saab osta niivõrd hea pulberkustuti. Võttes arvesse kolme või enama aastakümne pikkust eluiga, seadme väga head kvaliteeti ja suurepärast sooritusvõimet, on tegemist superhinnaga. Pealkirja juurde tagasi tulles, oma pere ja kodu kaitseks ei ole seda kindlasti mitte palju. See on võrreldav perenaise juuksuriskäiguga või suurema toidupoe arvega.

Vaata järgi, kus asub lähim TAMREXi kauplus ning vii oma uus Premium pulberkustuti koju juba täna!