Cristiano Ronaldo.Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA
Jalgpall
29. märts 2019, 19:49

Juventus keeldub Cristiano Ronaldo osas riske võtma

Portugali koondise särgis hiljuti vigastada saanud Cristiano Ronaldo ei mängi jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises Amsterdami Ajaxi vastu, kui tema reielihas pole vigastusest taastunud.

34aastane superstaar mängis esmaspäevases kohtumises Serbia vastu ligikaudu pool tundi, enne kui ta välja vahetati. Hilisemad uuringud näitasid parema jala reie painutajalihase pisitraumat.

"Ta läheb esmaspäeval uuesti uuringule, edasine plaan sõltub selle tulemusest," vahendas Daily Mail Juventuse peatreeneri Massimiliano Allegri sõnu. "Ronaldo teab, et kui ta pole terve, ei pääse ta Ajaxi vastu platsile."

Ronaldo on avaldanud usku, et ta naaseb ühe-kahe nädalaga pallimurule. Allegri sõnul polegi vutitähe vigastus tõsine ning ta on juba ka veidi treeninud. "Peame olema ettevaatlikud. Pigem jätta vahele üks mäng kui hooaja lõpp," viitas itaallane kartusele, et liigne kiirustamine Ronaldo puhul võib lõppeda halvasti.

Klubi president Andrea Agnelli on peatreeneriga nõus. "Juventusel veab, sest tiimi pink on pikk. Cristiano on maailma parim mängija, tema platsiolek annab kindlustunnet. Samas tuleb lihasvigastustega olla väga ettevaatlik. Ühes kohtumises mängimisega võivad järgmised paar kuud ohtu sattuda."

Juventus-Ajaxi paari esimene kohtumine mängitakse 10. aprillil Amsterdamis, korduskohtumine toimub 16. aprillil Torinos.