Gerard Pique koos Shakiraga. Foto: AFP / Scanpix
Kõmu
30. märts 2019, 17:05

KUMB ON PAREM? Gerard Pique samastas Madridi Reali võitmist Shakiraga seksimisele

Seda, et Madridi Reali ning FC Barcelona jalgpalliklubid ning nende fännid omavahel läbi ei saa, teab vast iga inimene maamuna peal. Kuidas teisiti, sest õli valatakse selles küsimuses tulle ju 365 päeva aastas. Viimati sai sellega hakkama Barcelona klubi keskkaitsja Gerard Pique. 

Kuulsat El Clasicot on ainuüksi tänavu nähtud juba neli korda. Kui 6. veebruaril toimunud Copa del Rey ehk Hispaania karika poolfinaali avamängus õnnestus Realil kange konkurendiga 1:1 viik teha, siis koduväljakul toimunud kordusmängus said nad kindlalt 0:3 nahutada. 

Ka liigamängudes on nahkkerasid löödud enam Reali väravasse. Oktoobris toimunud kodumängus oli Barcelona parem 5:1, märtsi alguses piisas neile 1:0 triumfist. 

Just see viimane, Santiago Bernabeul saadud üheväravaline võit, oli Kataloonia klubile eriti magus. Kui tavainimest huvitab, kui põhimõtteline too vastasseis ikkagi on, siis Gerard Pique maalib teile väga ilusa pildi. 

Nimelt küsiti popstaar Shakiraga abielus olevalt keskkaitsjalt hiljuti telesaates La Resistencia, mitu korda ta viimase kuu jooksul on seksinud. Mehe vastus: "Kas need korrad Santiago Bernabeul ka loevad?"

Shakira 2014. aasta MMil. Foto: AFP / Scanpix

Lisaks tunnistas katalaan, et talle meeldib Reali ajakirjanike mõnitada. "Meil on Barcelona mängijatega oma Whatsappi grupp. Mõnikord lisame sinna Madridi ajakirjanikke, näiteks [väljaande Diario AS peatoimetajat Tomas] Roncerot. Saadame neile sea nägusid ning siis viskame nad grupist välja," sõnas Pique. 

Sellise tögamist on mees kinnitanud ka varem. Väljaande Players Tribune veergudel on Pique kirjutanud järgmist.

"Kõik teavad, et jalgpallurid suhtlevad omavahel Whatsappis. Tänavuse hooaja alguses, kui olime Realist 8 või 9 punktiga ees, lisasin ühte gruppi mõned Reali mängijad, kes kuuluvad ka Hispaania koondisesse. 

Ning selles grupis me räägimegi teineteisest ainult p*ska. Nii Barcast kui ka Realist. See on parim meelelahutus. Oleme nagu väikesed lapsed. Praegu on see minu jaoks eriti nauditav, kuna oleme Realist 15 punkti ees. Seega olen väga julgeks läinud oma vastustes."

Standings provided by Sofascore LiveScore