Foto: Gearbox Software
Esport
2. aprill 2019, 13:16

VEEL ÜKS? Tundub, et Epic Games napsas Steamilt ka „Borderlands 3“ ära (1)

„Borderlands 3“ väljakuulutamisest sündinud emotsioonide lõkked pole jõudnud veel kustudagi, kui juba visatakse neisse puid juurde. Sel korral ei pruugi tunded aga niivõrd positiivsed olla.

Tõenäoliselt eksiteel 1. aprillil Twitterisse jõudnud säuts, milles sisaldus ka mängu reklaamvideo, paljastas kaks põnevat seika, vahendab Level1.ee. Esimeseks teose väljalaskekuupäev, milleks on väidetavalt 13. september. Teine aga pisut nukram uudis kõikide PC-mängurite jaoks. Nimelt tundub, et kauaoodatud „Borderlands 3“ on arvutil ilmudes Epic Gamesi poe eksklusiiv.

Antud uudis oleks kooskõlas Epic Gamesi juhi Tim Sweeney plaanidega. Mees andis hiljuti mõista, et nende platvormi poe edu sõltub (vähemalt esialgu) eksklusiivteoste omandamises. Selles osas on kompanii juba varem agressiivsust üles näidanud – vaid loetud nädalad enne ilmumist napsati endale „Metro Exodus“, enda jah-sõna ütles ka Ubisoft (kuigi „The Division 2“ ilmus ka Uplays) ning tagatipuks meelitati endale ka kunagised PlayStationi eksklusiivid Quantic Dreami stuudiolt.

Ametlikku kinnitust kõnealusele faktile hetkel pole, kuna praeguseks on säuts Twitterist maha võetud. Muidugi püsib õhkõrn lootus, et tegemist on vaid halva aprillinaljaga, ent arvestades, kuivõrd autentne ülalolev video välja näeb (ning kui altid on erinevad mängufirmad Epicuga käsi suruma), tuleks end halvimaks valmis panna.