"Ott Tänak - The Movie" uus treiler.Video: Sterotek Films
WRC
4. aprill 2019, 11:26

VIDEO TREILERIST | Ott Tänak filmist: ma ei ole kindel, kas ma tahaks, et kogu Eesti või maailm seda näeks (3)

"Ott Tänak - The Movie" uues treileris ütleb M-Spordi pealik Malcolm Wilson, et Eesti parim rallisõitja on talle nii mõnedki hallid juuksekarvad tekitanud. Juba 11. aprillil kinodes esilinastuv film on ennekõike ühe keerulise iseloomuga Eesti mehe lugu koos tema plusside ja miinustega.

"Ma ei ole kindel, kas ma tahaks, et kogu Eesti või maailm seda filmi näeks, aga kui see nii on, eks siis tuleb jagada teistega," kommenteeris Tänak muiates. 

Režissöör Tarvo Mölderi sõnul on Tänaku loo jutustamisel lisaks pildikeelele filmis ka väga oluline roll muusikal ja heliefektidel, vahendab filmitegijate pressiteade.

Muusika on loonud noor tõusev ja auhindadega pärjatud helilooja Garry Ferrier. "Tal on uskumatult hea pildikeele dünaamika ja muusika omavahelise seose tunnetus, mis annab filmile täiesti uued mõõtmed. Sellise mastaabiga filmi puhul on ainuvõimalik lahendus originaal-helilooming, mis komponeeritud vastavalt pildile ja parima elamuse saab sellest ainult kinos," kommenteeris Mölder.

Kuid stseenide võimendamiseks on filmi valitud ka laule erinevatelt artistidelt nagu Ruelle, Lenna, No-Big-Silence. Filmi avakaadrite taustal kõlab töötlus I Wear* Experiment'i hitist "Patience", bändi uut lugu kuuleb aga värskes filmitreileris. 

Filmi toodab Sterotek Film.