WRC

Ott Tänak „Kolmeraudses“ ajakirjanduse kriitikast: see on kindlasti elus palju kasvatanud (10)

LISA KOMMENTAAR

Ja...5. aprill 2019, 15:16
...mina olen ka kõrgema haridusega,aga mitte ei saa aru,miks selle inimese saatesse üldse minnakse?!
See meeleolu loeb jah5. aprill 2019, 10:38
Ma vahest mängin vanakooli Tracmaniat. See on ülitäpne sõidumäng. Ja see millise meeleseisundiga peale lähed, mõjutab kõvasti tulemust. Mäletan, kui Delfis kommentaarium oli vaba, siis mingid õeluskotid koguaeg, et "kraaviott ja kraaviott". Mõtlesingi, et kui Ott sellest asjast üle saab, siis hakkab asi minema. Teine murdepunkt oli juba etapivõit. Sealt edasi hakkas asi korrutades paranema.
ert5. aprill 2019, 21:51
Murdepunkt oli kaardilugeja vahetus. Kiirus oli enne olemas aga vigase legendiga oled pidevalt metsas.
Ert, see oli Soome etapp6. aprill 2019, 14:01
Mida ma mõtlen vaimse esimese suurema murdepunktina. Kaardilugeja on kah oluline. Muideks Palju meil Jaapanis nüüd fänne on? Baruto, Ott, Martin ei jää alla kah, ta ju dzuudoäss. Ikkagi Japside kultuur. Ja MEIL on japsidega nii mõndagi ühist iidses, väga iidses kultuuris. Uuri mida tähendab jumal Peko japsidele ja siis meeldetuletuseks setodele.
ka saate vaataja5. aprill 2019, 09:30
J.Toom ütles mitmel korral oma vastasele (reformile), et vaadake vahel ka ise peeglisse. Seda soovitan ka saatejuhile. Ehk tuleb talle kasuks, kui ta oma saadet järgi vaataks. Saate tutvustamisel kätega vehkimine ja välja öeldud sõnade lõppude parandamine? Võta hoogu maha! Ja kes soovib näha saate kallutatavust, see vaadaku,mina lõpetasin peale poliitikute "küsitlust" ära. J.Toom pidi kolm neli korda Raualt paluma, et saaks küsimusele vastata. See saade on kujunenud Raua monoloogiks!
Rei Ting5. aprill 2019, 08:31
No kuulge. Mis saab veel Raua saatele parema reitingu tagada, kui Ott Tänak saatesse meelitada. Isiklikult siiralt imestan, et Tänak selle kutse sellise saatejuhi saatesse minna üldse vastu võttis.
Ott...5. aprill 2019, 08:19
....oli väga tasakaalukas ja ei lasknud raua klähvimisel ennast provotseerida.
Nii on5. aprill 2019, 06:35
Njah see kolmeraudne on ühe haige sotsi sooloetendus
sinna lähevad vaid nõrged tegevsportlased.5. aprill 2019, 03:23
Poliitika saatesse poleks nüüd küll pidanud ronima.
R Koguja5. aprill 2019, 12:22
Viimaks mõlgub ka Otil üks mõte meeles, et äkki 4 aasta pärast kandideeriks ...Käib juba ette ennast tulevasteks poliitsaadeteks ette valmistamas. Kau sa ikka kimad, varsti ka rallis need elektrisuseerdised ja mis sa siis rallid või oled.