Hayden Paddon.Foto: AFP/Scanpix
WRC
6. aprill 2019, 12:49

Jätkuvalt WRC-sarjast unistav Paddon tegi tagasitulekut silmas pidades röögatu kulutuse

Tänavuse hooaja eel tippkarusselli ukse taha jäänud Hayden Paddon (31) unistab jätkuvalt WRC-sarja naasmisest. Selleks, et oma rallioskusi lihvida, soetas uus-meremaalane äsja uue Hyundai i30 TCR masina. 

Mullu Dani Sordoga autot jaganud Paddonilt röövis tänavuse hooaja eel kohe üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb. Paddon pole aga kiivrit nurka visanud ning igapäevaselt kodumaal Queenstownis resideeruv sohver hakkab tuttuue Hyundaiga lihvima oma asfaldioskusi. 

"See, kui sul on oma ringrada, kus saad igal vabal hetkel harjutada, on fantastiline," kiitis uus-meremaalane Highland Motorsport Parki ringrada väljaandele Autosport. 

"Autoroolis veedetud aeg on väga oluline ning tähtis on sõita erinevatel pinnastel. Kui selgus, et mul on võimalik osta uus i30 TCR, haarasin sellest õlekorrest kohe."
 
Paddon sõidab tänavu peamiselt Uus-Meremaa ning Aasia meistrivõistlusi. Lisaks tuleb ta juunis starti Euroopa rallikrossi sarjas. Ikka selleks, et oma sohvrivormi hoida ning WRC-unistust elus hoida.