Diego Maradona. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. aprill 2019, 15:10

Diego Maradona: meile ei antud penaltit, kuna peatreeneriks olen mina

Diego Maradona (58) näol võis küll olla tegemist läbi aegade ühe parima jalgpallurina, kuid treeneritoolil argentiinlasel nii liiga hästi ei lähe. 

Praegu tegutseb 1986. aasta maailmameister Dorados de Sinaloa juhendajana, kes pallib igapäevaselt Mehhiko esiliigas. Üheskoos Maradonaga loodeti tõusta kõrgliigasse, kuid voor enne põhihooaja lõppu on olukord kõike muud kui turvaline.

Reede õhtul tehti 1:1 viik Venados de Meridaga ning argentiinlane leidis, et just tema oli põhjus, miks nad kolme võidupunktita jäid. 

"Kohtunikud ei andnud meile penaltit, kuna tegemist on minu tiimiga. Tunnen, et toon meeskonnale rohkem kahju kui kasu," sõnas ta mängujärgsel pressikonverentsil.

"Seal oli väga selge penalti, aga nad otsustasid seda meile mitte anda. Miks? Sest järgmisel päeval peaksid nad omakorda aru andma, miks nad Maradona meeskonnale penalti määrasid. Võib-olla olen tõesti Doradosele kahjulik ning peaksin siit hooaja lõpus lahkuma?"

Doradose meeskonnal on hetkel käsil kaheksamänguline kaotusteta seeria, kuid sellest hoolimata hoitakse liigatabelis alles kolmandat positsioonilt. 

"Mõistagi olen hetkel kurb, kuid juba homme hakkan edasipääsemise nimel taas tööle," sõnas Maradona. "Järgmine mäng on meie jaoks elu ja surma küsimus, kui me tahame play-off'i jõuda."

Põhiturniiri viimases mängus läheb Dorados vastamisi liidrikohal oleva San Luisiga. Kohamängudele pääsevad kaheksa paremat meeskonda. 

Standings provided by Sofascore LiveScore