Paulina Gretzky.Foto: Instagram | paulinagretzky
Kõmu
7. aprill 2019, 17:55

SUU VAJUB AMMULI! Kaunitarid, kes säravad miljonäridest golfistaaride kõrval (1)

Glamuur. Ilu. Graatsia. Need omadusõnad sobiksid mingil määral kindlasti kirjeldama golfi, kuid kindlasti sobivad nad kirjeldama neid golfistaaride kaasasid. 

Paulina Gretzky – hokistaari Wayne Gretzky modellist tütar kihlus juba 2011. aastal Dustin Johnsoniga, kuid nende suhe on käinud pärast seda üles-alla. Küll on noorpaaril kaks ühist last. 

View this post on Instagram

⁸ ²¹ ¹⁸ @_jeremycohen

A post shared by Paulina Gretzky (@paulinagretzky) on

Jena Sims on kahekordse US Openi ning PGA tuuri võitja Brooks Koepkaga semminud juba peaaegu kaks aastat. Naine ise tegeleb... arvasite õigesti, modellindusega. 

Pollyanna Woodward tutvus briti Paul Caseyga 2011. aastal Abu Dhabis. Nende pilgud ristusid ballipõrandal ning praeguseks on nad juba neli aastat abielus olnud ning kasvatavad ka kahte ühist last. Jah, ka 36aastane Pollyanna on modell. 

Allison Stokke näol on tegemist küll endise teivashüppajaga, kuid praegu teenib ka tema igapäevaselt elatist modellina. Tõsi, tema krõbisev ei tule mitte lavalaudadelt või poodiumitelt, vaid spordiriiete firmadelt. Hetkel on Allison kihlatud Rickie Fowleriga. 

View this post on Instagram

Happy Fourth! 🇺🇸

A post shared by Allison Stokke (@allisonstokke) on

Kelley Cahill on praeguseks hispaanlase Jon Rahmi truu kaasa. 23aastane Kelly on endine odaviskaja, viimastel aastatel on ta ennast vormis hoidnud tennist mängides. 

Erica Hermani näol on tegemist ilmselt golfimaailma kõige salapärasema naisterahvaga. Tema kohta on teada vaid, et ta on alates 2017. aasta lõpus Tiger Woodsi käinud toetamas igal võistlusel. Kunagi ennemuistsel aal oli Erical küljes pigem rahaahne naise tiitel, kuid praegu tituleeritakse teda juba Tiger Woodsi elupäästjaks. 

Erica Hermann koos Tiger Woodsiga. Foto: AFP/Scanpix