Fabio Coentrao (vasakul) koos kaasmaalase Cristiano Ronaldoga. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
8. aprill 2019, 16:39

Madridi Realist päevapealt lahkunud kaitsja: sooviksin sellest rääkida, kuid ma ei tohi

Fabio Coentrao (31) veetis Madridi Realis neli ilusat ning kolm vastuolulist aastat. Praegu on portugaallane edasi liikunud kodumaale ning pallib Rio Ave ridades. Seda, aga olude sunnil.  

Nimelt löödi Coentrao Hispaania kuninglikust klubist minema möödunud suve üleminekuakna viimasel päeval. Kuni 30. augustini ei eeldanud keegi, et portugallane võiks Realist lahkuda. Kuid 24 tundi hiljem oli ta juba Rio Ave liige. Ning seda väidetavalt "vabatahtlikult". 

"Tol hetkel juhtus väga palju asju. Kui saaksin teile selgitada, mis 31. augustil täpselt juhtus, siis mõistaksite kõik mind," vahendab Marca portugallase sõnu. "Ma tegelikult ka sooviksin sellest rääkida, kuid ma lihtsalt ei tohi. Kahjuks."

Coentrao käis esimese nelja hooaja jooksul Reali eest platsil täpselt 100 puhul. Hooajad 2015-16 ning 2017-18 veetis ta aga laenul Monacos ning Lissaboni Sportingus, hooajal 2016-17 jäi tema arvele vaid kuus mängu. 

Selgelt oli klubi (selle erinevate treenerite) ning mängija vahelt must kass läbi jooksnud juba 2014. aasta suvel, kuid viimane piisk karikasse pidi tilkuma ikkagi 2018. aasta lõikuskuu viimastel päevadel. Miks muidu Coentrao ise oma lepingust lahti ütles ning kasvatajaklubisse naasis. Tõde, paraku, me veel teada ei saa. 

"Mul on olnud imeline karjäär, olen võitnud palju tiitleid ning mänginud parimates klubides. Nüüd on aeg tagasi koju tulla," selgitas ta lüket toona. "Ma ei vaata tagasi ega mõtle, mis võinuks olla. Nüüd olen ma siin ning tahan aidata Rio Avet."