Viljandi Tuleviku põhiväravavaht Karl-Romet Nõmm.Foto: Tiit Tamme
Jalgpall
9. aprill 2019, 12:22

Viljandi Tuleviku juht: kõrvaldatud jalgpallurid viibisid peol, kus tarvitati alkoholi (6)

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi president Raiko Mutle avaldas klubi Facebooki lehel avaldatud kirjas, et pühapäevases Eesti meeste kõrgliiga kohtumises Nõmme Kalju vastu tiimist kõrvale jäetud Karl-Romet Nõmm (21) ja poolkaitsja Kristjan Kask (19) viibisid mängueel hilisõhtusel peol, kus tarvitati alkoholi.

"Praeguseks selgunud asjaolude kohaselt veetsid Karl-Romet Nõmm ja Kristjan Kask vastupidiselt meeskonnas kehtestatud ja meeskonna poolt aktsepteeritud reeglitele enne olulist kõrgliigamängu vaba aega lubamatul moel ehk hilisõhtusel peol, kus tarvitati alkoholi," kirjutas Mutle.

"Tegemist on noorte sportlaste inimliku ja individuaalse, ent ränga veaga, mille tagajärjed on klubile kahtlemata keerulised. Kinnitame siiski, et mängijad on juhunust oma järeldused teinud ning oma eksimust tunnistanud ja vabandanud. Nad on endiselt meeskonna liikmed, kuid treeningutelt ja mängudelt praeguseks hetkeks määramata ajaperioodiks eemaldatud. Milliseks kujuneb nende lõplik karistus, jääb meeskonna ning peatreeneri klubisiseseks lähipäevade otsuseks," lisas ta.

Mutle sõnul eksis klubi ka suhtluses avalikkusega. "Oleksime pidanud selgelt väljendama, et me ei kommenteeri juhtumit kuni selle asjaolude täieliku selgumiseni. Veel esmaspäeva õhtul polnud juhtunu kõik detailid klubijuhtidele lõpuni teada. See on asjaolu, mida me pidanuks kommunikeerima. Nüüdseks on juhtumi detailid mängijatega selgeks räägitud," selgitas ta.

Mutle avaldus täispikkuses: