Ole Gunnar Solskjär.Foto: OLI SCARFF/AFP
Jalgpall
11. aprill 2019, 10:12

Manchester Unitedi peatreener säilitas vaatamata kaotusele positiivsuse: suudame Barcelonas skoorida ja võita!

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond jäi Meistrite liiga veerandfinaali avamatšis koduväljakul 0:1 alla Barcelonale, kuid püssi põõsasse pole visanud. 

Punastele Kuraditele lisab usku enam kui tagasi peetud kaheksandikfinaal, kus PSG vastu õnnestus pärast kodus saadud 0:2 kaotust võõrsil 3:1 alistada. Kuigi eilses lahingus Barcelona vastu ei suutnud United ühtegi lööki raami saada, arvab peatreener Ole Gunnar Solskjär, et Camp Noul on võimalik skoorida.

"Loomulikult annab PSG matš meile lootust ja usku, et suudame siit välja tulla," sõnas Solskjär mängujärgsel pressikonverentsil. "Aga teame, et mängime ilmselt suurima favoriidi vastu ning ees ootab tõsine väljakutse."

Ta lisas: "Oleks vägev saavutus, kui me võidaks, sest nad pole ajalooliselt harjunud kodus kaotama. Aga suudame seda, suudame skoorida ja võita! Ükskõik, kas ründes mängib [Romelu] Lukaku, [Marcus] Rashford või [Anthony] Martial, nad on kõik väga ohtlikud." 

Barcelona peatreener Ernesto Valverde ütles: "Olen rahul, tulemus on igati hea. Teises mängus tuleb aga kõva võitlus. Nad näitasid PSG vastu, et on raskes olukorras väga head." 

Barcelona ja Unitedi korduskohtumine peetakse tuleval teisipäeval.