Robert Lewandowski ja Kingsley Coman.Foto: Matthias Balk
Jalgpall
11. aprill 2019, 21:56

TOHOH! Bayerni vutistaarid lõi teineteist rusikaga näkku

Müncheni Bayerni jalgpallistaarid Robert Lewandowski ja Kingsley Coman sattusid täna hommikusel treeningul kaklusesse, vahendab Bild.

Poolaka ja prantslase vahel lahvatas alguses sõnasõda, mis kandus üle hiljem rusikavõitluseks. Väidetavalt lõid mängijad teineteist rusikaga näkku ning vaid teiste pallurite sekkumine suutis riiukuked lahutada.

Saksamaa meedia sõnul algatas tüli Lewandowski, kes ütles Comanile midagi, mis viimasele põrmugi ei meeldinud. Mis see aga olla võis, on praegu selgusetu.

Bild raporteeris lisaks, et esmalt üritasid kaklejaid lahutada Bayerni keskkaitsjad Niklas Süle ja Jerome Boateng. Sakslased on küll võimsad ja väga tugevad, kuid Lewandowski ja Comani olukorra rahustamiseks oli appi vaja teisigi meeskonnakaaslasi.

Ehkki pallurid läksid kaklema, ei jätnud peatreener Niko Kovac treeningut pooleli. Harjutuskord läks edasi nagu poleks midagi juhtunud, nii Coman kui ka Lewandowski jätkasid samuti. Väidetavalt üllatas see kõiki kohalviibinuid.

See pole esimene kord, kui väravamasin Lewandowski Bayerni treeningul kellegagi sõnasõtta sattus. Näiteks mullu jageles poolakas keskkaitsja Mats Hummelsiga.