Paul Pogba (paremal) realiseeris Manchester Unitedi kasuks kaks penaltit.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
13. aprill 2019, 22:10

VIDEO | West Hami peatreener: VARi abiga oleksime Manchester Unitedit võitnud

Manchester Unitedi jalgpalliklubi sai koduliigas esineliku ehk Meistrite liiga koha võitlust silmas pidades tähtsa võidu, kui alistas 34. voorus kodusel Old Traffordil 2:1 West Ham Unitedi.

Võit ei tulnud kaugeltki lihtsalt, vaid Unitedi vajas selleks kaht penaltit. Nii 19. kui ka 80. minutil oli realiseerijaks prantslane Paul Pogba. West Hami kasuks skooris 49. minutil brasiillane Felipe Anderson.

Pogba on tänavu Premier League'is skoorinud seiste penaltit. Unitedi kasuks on ühel hooajal enamat suutnud vaid hollandlane Ruud van Nistelrooy, kes realiseeris hooajal 2002-03 kaheksa 11 meetri karistuslööki.

Kokku on Pogba sel liigahooajal löönud 12 väravat ja andnud 9 resultatiivset söötu. Nii paljude väravatega pole ta varem üheski Euroopa viies tippliigas seotud olnud.

West Hami peatreener Manuel Pellegrini BT Spordile: "Pidanuksime mängu võitma. Ei tahaks kohtuniku kallal nuriseda, sest kõik otsused olid keerulised, kuid Juan Mata olukord polnud penalti ning meilt suluseisu tõttu ära võetud värav oli napilt reeglipärane.

Nende teine värav oli eksimus ja samuti suluseis, kuigi tegime ülesehitusfaasis vea. Arvan, et VARi abiga oleksime selle mängu võitnud."

Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjär BBC-le: "On õiglane tunnistada, et nad mängisid meist paremini. Arvan, et keegi ei vaidle sellele vastu. Aga pääsesime siit võiduga. Samas, vahel oleme ka kaotanud, kui väärinuks võitu, seega hooaja lõikes on olukord tasakaalus."

Kohtumise tipphetked:

 

Teised tänased tulemused:
Tottenham - Huddersfield 4:0
Brighton - Bournemouth 0:5
Burnley - Cardiff 2:0
Fulham - Everton 2:0
Southampton - Wolverhampton 3:1

Standings provided by Sofascore LiveScore