Ragnar Klavan. Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
14. aprill 2019, 18:01

Väljakule naasnud Ragnar Klavan: see oli minu karjääri pikim vigastuspaus (1)

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan naases pärast nelja kuu pikkust vigastuspausi taas vutiväljakule ning aitas oma koduklubil Cagliaril viigistada 1:1 Torinoga.

Kodumeeskond Torino läks kohtumist juhtima 52. minutil, mil Simone Zaza lükkas paari meetri pealt väravasse Armando Izzo söödu. Kui tol hetkel kiitsid kõik kodumeeskonna fännid Zazat taevani, siis paarkümmend minutit hiljem oli 18. kordne Itaalia koondise internatsionaal juba antikangelase staatuses. Nimelt teenis ta 74. minutil punase kaardi.

Cagliari ei lasknud endalt mitu korda küsida ning kõigest neli minutit pärast ülekaalu saavutamist seadis Leonardo Pavoletti jalule 1:1 viigi.

Paraku ei õnnestunud Cagliari meestel rohkem sellest kasu lõigata ning mängu lõpus tuli neil endil Luca Pellegrini ja Nicolo Barella eemaldamiste tõttu üheksa mehega kaitsetööd teha ning magusast viigipunktist kinni hoida. 

Enne tänast kulutas Klavan viimati Itaalia vutimuru 22. detsembril, mil Cagliari kaotas 1:3 Laziole. Itaalia kõrgliigas on jäänud mängida veel kuus vooru. Cagliari hoiab 37 punktiga liigatabelis 11. kohta.

"Ma pole kunagi nii kaua vigastatud olnud. See oli minu jaoks raske, kuna ma ei saanud vahepeal raskes seisus olnud meeskonda kuidagi aidata," ütles Klavan Cagliari koduleheküljel. 

Standings provided by Sofascore LiveScore