Arnett Moultrie (palliga).Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
14. aprill 2019, 18:41

SUPER! Lähikonkurent tegi Kalev/Cramole mesimagusa kingi (4)

BC Kalev/Cramo astus korvpalli VTB Ühisliigas järjekordse sammu play-off'i jõudmiseks: võõrsil alistati 105:75 Permi Parma.

Cramo võit oli küll numbriliselt kindel, kuid võõrustajad suudeti lõplikult murda alles kolmanda veerandaja teisel poolel. Tõsi, kogu kohtumise vältel oli tunda ja näha, et Cramo on Parmast parem.

Üleplatsimehena tõi Ühisliiga üks paremaid korvikütte Arnett Moultrie Cramo kasuks 22 punkti. Chavaughn Lewis toetas jänkit 21 silmaga, Tony Wroten tõi 16 punkti ja kümme resultatiivset söötu.

Põhihooaja viimase võõrsilkohtumise pidanud Cramol on nüüd tabelis kirjas 11 võitu, mis annab neile tabelis kaheksanda ehk viimase play-off'i viiva koha. Saraatovi Avtodoril on kaks võitu vähem, nemad kaotasid äsja lõppenud kohtumise Nižni Novgorodile, üheksa võitu on kogunud ka Krasnojarski Jenissei.

Enne tänast oli just Avtodor kõige suurem oht Cramo play-off lootustele, ent nüüd peab Saraatovi sats võitma oma mõlemad eesolevad kohtumised ja lootma, et Cramo kaotab kõik kolm mängu. See on nende ainus võimalus play-off'i jõudmiseks.

Kui Avtodorile kaotas Cramo mõlemad omavahelised kohtumised, siis Jenissei, kel on ees kolm mängu, vastu suutsid Donaldas Kairyse hoolealused mõlemad omavahelised lahingud aga võita. Seega on Cramo seis Jenisseiga võrreldes palju roosilisem.

Standings provided by Sofascore LiveScore