Londoni Arsenali jalgpallur Pierre-Emerick Aubameyang koos Drake'iga.Foto: Instagram/Pierre-Emerick Aubameyang
Jalgpall
16. aprill 2019, 16:07

NEEDUS! Itaalia suurklubi soovitab oma mängijatel superstaar Drake'i vältida nagu katku (3)

Kanada räppar ja laulja Drake on kevadisel Euroopa tuuril ning lisaks esinemisele on ta kohtunud ka erinevate jalgpalluritega. Pärast Drake'iga ühispildi tegemist on vutimeeste tulemused aga selgelt allamäge läinud ja toimunut peetakse lausa Drake'i needuseks.

Nii teatas AS Roma jalgpalliklubi sotsiaalmeedias, et hooaja lõpuni on nende mängijatel Drake'iga piltide tegemine keelatud. Ilmselt oli tegi naljaga, aga riskida pole mõtet.

Viimati sattus needuse ohvriks Pariisi Saint-Germaini kaitsja Layvin Kurzawa. Möödunud nädala alguses tegi Kurzawa Drake'iga pitli, pühapäeval kaotas Pariisi suurklubi Prantsusmaa meistriliigas võõrsil Lille'ile 1:5. Tegemist on PSG viimase 19 aasta suurima allajäämisega.

Aprilli alguses ei läinud paremini ka Londoni Arsenali väravakütil Pierre-Emerick Aubameyangil. Inglismaa liiga kohtumises Evertoniga jäi ta alustuseks pingile, teisel poolajal lülitas peatreener Unay Emery ta siiski mängu. Arsenal kaotas 0:1.

Needusest on aastate jooksul osa saanud ka Torino Juventuse meeskond, Sergio Agüero (Manchester City), Paul Pogba (Manchester United) ja Jadon Sancho (Dortmundi Borussia). Pääsu pole olnud ka tennisist Serena Williamsil, vabavõitlejal Conor McGregoril ning NBA korvpalliklubidel Miami Heatil ja Toronto Raptorsil.

Drake'ile omistati 2013. aastal Raptorsi "ülemaailmse saadiku" ametikoht. Tähtsates mängudes on klubile omaks saanud valusad kaotused, tihti hakatakse väristama ka koduväljakul.