Joao Felix. Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
16. aprill 2019, 17:05

Noor vutihakatis naudib tähelendu: tütarlapsed saadavad mulle endast pilte, ka alasti

Benfica jalgpalliklubi ridadesse kuuluv Joao Felix (19) on vutimaailmas praegu kuum nimi. Nimelt on tegemist ühe potentsiaalikaima noormängijaga, kellele on silma peale visanud nii mõnedki suurklubid. Noormees ennast sellest häirida ei lase ning võtab elust pigem maksimumi. 

Väljaandele Calciomercato antud intervjuus tõdes portugallane, et vutiväljakul saavutatud edu aitab teda palju ka väljaspool muruplatsi. "See on aidanud mind ka tütarlastega. Nad saadavad mulle sotsiaalmeedias tihti endast pilte, ka alasti," tunnistas Felix. 

Küll leiab ründaja, et paarilise leidmisega tal kiiret pole. On ta ju kõigest 19aastane. "Ma ei usu, et peaksin veel tüdruksõbra omale leidma. Olen ju noor. Igal asjal on oma aeg," sõnas ta. 

Tänavusel hooajal Benfica esindusmeeskonda murdnud ründaja on Portugali liigas löönud 21 mänguga juba 11 väravat. Kõikide sarjade peale on noormehe vastavat numbrid aga 37 ja 16. 

Kõigest eelmisel nädalal sai Felixist läbi aegade noorim kübaratriki autor Euroopa liigas, kui ta virutas 4:2 võidumängus Frankfurdi Eintrachti võrku kolm väravat. Pärast toda saavutust hakkasid suuremad väljaanded spekuleerima ka Manchester Unitedi, Madridi Reali ja Juventuse huvist. 

Huvilisel tuleb noormehe eest lauale laduda aga kena rahatorn, kuna Benfica lasi Felixi lepingusse kirjutada 120 miljoni euro suuruse väljaostu klausli.