Massimiliano Allegri.Foto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
17. aprill 2019, 09:32

Juventuse peatreener: Ronaldo andis meile väga palju, kuid sellises faasis vajad sa kõiki mängijaid (1)

Juventuse peatreener Massimiliano Allegri tõrjus pärast Meistrite liigast välja langemist süüdistusi, justkui lootis tema meeskond liiga palju Cristiano Ronaldo peale.  

Allegrilt küsiti mängujärgsel pressikonverentsil, kas mõned tema mängijad võisid tunda, et Ronaldo üksi suudab kõike muuta. Itaallase vastus oli resoluutne. "Ei, kindlasti mitte. Ronaldo andis meile meie teekonnal väga palju, kuid kui sa jõuad veerandfinaali, on sul juba kõiki mängijaid vaja," vahendab Daily Mail lootsi sõnu. 

"Olen alati öelnud, et Meistrite liiga võitmiseks peab sul olema teatud hooaja faasis hea vorm ning suurepärane treenitus. Meie olime omadega vahepeal väikeses kriisis ega suutnud minekut uuesti leida.

Meil oli neli-viis tähtsat mängijat puudu. Daniele Rugani ja Leonardo Bonucci mängisid ca 50 minutit päris hästi, kui seejärel kaotasime oma ühtsuse ning andsime initsiatiivi Ajaxile," jätkas ta. 

Oma tulevikust rääkides jäi 51aastane peatreener kidakeelseks. "Istume meeskonna presidendi (Andrea Agnelliga) maha ning arutame minu tulevikku," sõnas Allegri. 

President Agnelli ise suhtus kaotusesse rahulikult. "Peame hooaega hindama kui tervikut. Juba laupäeval on meil võimalik võita Itaalia meistritiitel. Samuti triumfeerisime Superkarikas. Esmapilgul saavad hinnangud olla ainult positiivsed," vahendab Gazzetta presidendi sõnu. 

"Mõistagi oli Meistrite liiga meie tänavuse hooaja eesmärk ning hetkel saan vaid kinnitada, et see on meie eesmärgiks ka järgmisel aastal. Meie algkoosseis, kui Ronaldo välja jätta, on väga noor algkoosseis, kes alles kasvab ja areneb. Allegri osas aga istume me kuu lõpus maha ning arutame tema lepinguasjad üle."