Ole Gunnar Solskjär (paremal) aktsepteerimas fakti, et Gerard Pique ja Barcelona olid temast paremad. Foto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
17. aprill 2019, 10:49

Solskjäri karm hinnang: paari aastaga võime taas Barcelona tasemele jõuda

Manchester Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjär teist Meistrite liiga ringi järjest enam imega hakkama ei saanud. Kui eelmises faasis suudeti väikese õnne kaasabil Pariisi Saint-Germainist jagu saada, siis FC Barcelonast Punaste Kuradide ramm enam üle ei käinud. 

"Teame, et meid ootab ees veel väga palju tööd. Olen seda ju kogu aeg rõhutanud, et mitte midagi ei juhtu üleöö. Järgmised paar aastat tuleb näha ränka vaeva, et jõuda taas Barcelona ja teiste tipptiimide tasemele," vahendab The Sun norralase sõnu.

"Oleme rääkinud mängijatega, kes peavad tegema selle sammu edasi ning iga päev selle nimel vaeva nägema. Maailmaklassi suhtumist tuleb nende poolt näidata iga päev.

Meil on hea baas mängijaid, kellega hetkel töötada ning oleme juba ka arenenud, kuid selle jaoks, et Euroopas nelja parema sekka jõuda tuleb meeskonda ümber ehitada - see puudutab nii treenereid kui ka mängijaid. 

Barcelona on see, mille poole me peaksime püüdlema. Meil on võimalik samale tasemele jõuda, kuid see tähendab roppu tööd. 

Kui tahame Unitedi traditsioone ning taset taastada, siis meil tuleb ühel hetkel Barcelonale vastu saada. Selles paaris olid nemad meist aga selgelt üle."

Meistrite liigast välja langenud United hakkab nüüd keskenduma koduliigale, sest viis vooru enne hooaja lõppu leiavad nad ennast kuuendalt kohalt. Taas Meistrite liigasse pääsemiseks oleks vaja aga vähemalt neljandaks tõusta. 

Standings provided by Sofascore LiveScore