Jürgen Klopp. Foto: AFP/Scanpix
Meistrite liiga
18. aprill 2019, 11:45

Kuidas Klopp kavatseb Messi kinni saada? „Mul on veel mõned ööd aega, et sellele mõelda.“

Liverpooli jalgpalliklubi kindlustas kolmapäeva õhtul teist aastat järjest koha Meistrite liiga poolfinaalis, olles kahe mängu kokkuvõttes 6:1 üle Portost. Pääsu eest finaali tuleb neil madistada aga FC Barcelonaga. 

"Oleme nüüd poolfinaalis ning mängime Barcelona vastu. Olen siiralt õnnelik, et just nemad endale vastu saime," sõnas Liverpooli loots Jürgen Klopp pärast mängu. "See on ju lausa suurepärane uudis, et sellisel võistlusel näeme kohtumist Liverpooli ja Barcelona vahel. Ootan seda kohtumist juba väga."

"Jõuda teist aastat järjest poolfinaali on väga kõva avaldus. See on keerulisem kui arvate, kuna kõik proovivad seda teha, kuid enamustel see ei õnnestu."

Kui peatreenerilt uuriti, kuidas ta plaanib Lionel Messit peatada, tuli sakslase näole suur naeratus. "Jumal tänatud, et mul on veel mõned ööd aega, et selle peale mõelda. Väga paljud meeskonnad on seda teha üritanud, kuid kellelgi pole see väga õnnestunud. Kindlasti leiame midagi, mida meil õnnestub kasutada. 

Aga enne Barcelonaga kohtumist ootavad mind veel mõned teised väljakutsed, seega läheme enne neile vastu ning seejärel vaatame. Pühapäeval mängime Cardiffiga ning hetkel keskendun sellele, mitte Barcelonale. Nende jaoks on mul piisavalt aega."