Tiger Woods ja Erica Herman.Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
18. aprill 2019, 16:50

FOTOD | Seksisõltlase päästeingel! Vaata, milline naine peitub Tiger Woodsi eduloo taga (1)

Käimasoleva sajandi suurimate sportlaste hulka kuuluv Tiger Woods võitis ülipika pausi järel taas Mastersi suurturniiri. 43aastase golfaril aitas tagasi tippu jõuda meedia jaoks pigem salapärane sõbratar Erica Herman.

Woodsi karjääri on saatnud palju probleeme tervise ja eraeluga. Selja-, põlve- ja küünarnukioperatsioonide kõrval pistis miljonär rinda ka seksisõltuvusega. 2009. ja 2010. aastal ilmus meedia vahendusel avalikkuse ette 121 naist, kes väitsid, et Woods on oma abikaasat nendega petnud. Lõpuks Woods ja Elin Nordegren lahutasid.

Hiljem on Woods olnud suhtes maailmakuulsa mäesuusataja Lindsey Vonniga, fitnessimodelli Laci Kay Somersiga ja stilisti Kristin Smithiga.

Kui kõigi seniste suhetega on kaasas käinud suurem või väiksem glamuur, siis alates 2017. aasta oktoobrist on Woodsi nähtud koos Erica Hermanniga, kes ei olnud varem avalikkuse jaoks tuntud. Küll aga kirjutab USA kõmumeedia, et just Hermann tõi golfari ellu tasakaalu. Paar saab hästi läbi ka Woodsi ja Nordegreni lastega ning naine toetab meest kõigil võistlustel.