Benfica fännid vale Frankfurdi sildi juures. Pildil veel ei teata, et õige Frankfurt on 600 km kaugusel. Foto: Instagram
Jalgpall
18. aprill 2019, 19:40

Naerda või nutta!? Portugali vutifännid sõitsid valesse Frankfurti ja said kuulsaks (6)

Kui isegi paljud sakslased ei suuda mõista, miks neil on vaja kaht suurt Frankfurdi nime kandvat linna, siis pole üldse imestada, et välismaalastes tekitab olukord veel rohkem segadust.

Suurepäraseks näiteks on Benfica jalgpalliklubi fännid, kes alustasid mitu päeva tagasi sõitu Frankfurdi suunas, kus nende lemmiktiim kohtub täna õhtul sealse Eintrachtiga. Kuid Portugali klubi poolehoidjad jõudsid omadega valesse Frankfurti!

undefined Foto: Instagram

Nimelt asub üks Frankfurt Maini jõe kaldal, teine aga Oderi ääres. Sakslased ise tunnevad linnu nimede all Frankfurt am Main ja Frankfurt am der Oder. Google maps näitab, et praegune kõige kiirem tee ühest linnast teise on 613 km pikk ja võtab aega enam kui kuus tundi. Suure tõenäosusega Oderi äärde jõudnud fännid õigeks ajaks Maini kaldale ei jõua.

Fännigrupi teekond valesse Frankfurti on nähtav Instagramist videoloost. Kõigepealt veedeti veidi aega Pariisi, kuid seejärel võeti suund Saksamaa poole. Juba kiirteede siltide põhjal sai aimu, et mehed liiguvad Oderi suunas, kuid keegi ei jõudnud neid õigel ajal hoiatada. Internetis saavutati suurem kuulsus alles siis, kui avaldati foto Frankfurt am der Oderi sildi juures.