Ott Tänak.Foto: Robin Roots
WRC
19. aprill 2019, 11:09

Ott Tänak tahab Argentinas võita, midagi vähemat ta ei oota (2)

Autoralli MM-karussell on võtnud suuna Lõuna-Ameerikasse, kus järgmisel nädalavahetusel sõidetakse Argentinas. MM-sarjas kolmandat kohta hoidev Ott Tänak kinnitas, et tunneb end ralli osas hästi.

"Eelmisel aastal suutsime Argentinas võtta meie esimese võidu Toyotaga ning me ei oota tänavu midagi vähemat. Usun, et peaksime seal taas kiired olema," sõnas koos kaardilugeja Martin Järveojaga sõitev saarlane Toyota pressiteenistuse vahendusel.

Tänak lisas, et kiired teed ja Argentina trassi pinnas peaksid Toyotale sobima. "See on väga raske ralli, sest katsetel võivad olla keerulised olud. On kohti, kus tuleb olla eriti ettevaatlik."

Pärast Argentinat sõidetakse 10. - 12. maini Tšiili ralli, mis on esimest korda MM-kalendris. "Ma ei oska sellest eriti midagi oodata, kuna me pole seal varem olnud. Oleme mõningaid asju suutnud juba teada saada, kuid katsete tõelist olukorda näeme siiski alles siis, kui kohale jõuame ja rajaga tutvume," ütles Tänak.

MM-sarja liidrina läheb Argentinas starti Thierry Neuville. 82 punkti kogunud belglase lähim jälitaja on kaks silma vähem hankinud Sebastien Ogier, Tänakul on koos 77 punkti.