BC Kalev/Cramo peatreener Donaldas Kairys.Foto: Robin Roots
Korvpall
20. aprill 2019, 19:26

TORMIHOIATUS? Kalev/Cramo peatreener Kairys: mängime iga kohtumisega üha paremini

Eesti korvpalli meisterklubi BC Kalev/Cramo võitis täna VTB Ühisliigas Nižni Novgorodi ja tõusis tabelis seitsmendale kohale. "Olen väga õnnelik hooaja 13. võidu üle. See teeb tabeliseisu palju põnevamaks, kuna meil on võimalus play-off'iks saada parem asetus," ütles Cramo juhendaja Donaldas Kairys pärast kohtumist.

94:84 Nižni alistanud Cramo peatreener saatis verbaalse austusavalduse ka vastaste leeri suunas. "Nad mängisid paljude põhimeesteta, kuid suutsid näidata head kvaliteeti. Tänu agressiivsele kaitsele kontrollisid nad enamikku kohtumisest. Kui suutsime ise kaitses lõpuks neid pidurdada, saime oma mängu mängida ja tempot tõsta. See andis meile eduseisu ja lõpuks ka võidu."

Kairys tunnistas, et Cramol oli raske kohtumises oma rütmi leida. Osalt oli see Nižni hea ja mitmekülgse – nad vahetasid tihti kaitsesüsteeme – kaitsemängu tulemus, osalt uinutas leedulase sõnul Cramot ka tõik, et play-off'i pilet oli juba kindlustatud.

Hooaeg on lähenemas oma kulminatsioonile ning Kairys ei salga, et ootab Ühisliiga play-off'i põnevusega. "Oleme keskendunud ja selleks valmis. Mängime iga mänguga üha paremini," kostis ta.

Loe tänasest kohtumisest lähemalt SIIT.