Ragnar Klavan sai sel aastal esimest korda platsile alles 14. aprillil Torino vastu.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
22. aprill 2019, 17:02

Klavani koht ohus? Cagliari eelarve on miinuses ja klubi peab mõnest mängijast loobuma

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio president Tommaso Giulini on hooajaga rahul, kuid negatiivse bilansi tõttu tuleb suvel kellegi teenetest loobuda.

Viis vooru enne hooaja lõppu hoiab Cagliari Itaalia kõrgliigas 40 punktiga lausa kümnendat kohta. "Oleme jõudnud olulise verstapostini ning aega on veel ülegi," oli Giulini rahul, kuid lootused on veelgi suuremad. "50 punkti kogumine oleks fantastiline ja aitaks meil ka uut hooaega parimal moel alustada. See pole lihtne, sest ees ootavad mängud väga tugevate vastastega Roma ja Napoli näol, kuid me üritame."

Kõik ei ole aga nii roosiline, sest klubi rahaline seis pole kuigi hea. "See on minu esimene hooaeg, kus Cagliari lõpetab hooaja negatiivse eelarvega," möönis Giulini, kuid loodab, et noort tähtmängijat, 22aastast Nicolo Barellat, kelle vastu on huvi tundnud mitmed tippklubid, suudetakse meeskonnas hoida. "Keegi peab lahkuma, aga selleks ei ole tingimata Barella."

33aastase Raku leping Cagliariga kehtib veel ühe aasta. Vigastuste tõttu on ta sel hooajal liigas mänginud vaid 12 kohtumises, kuid Eesti jalgpallikoondise kapten on meeskonna üks suurima palgaga mängijaid ning ootused olid tema suhtes kindlasti suuremad. Samas Cagliari peatreener on kinnitanud, et Klavan on väga väärtuslik ja annab meeskonnale palju juurde.