Purjetaja Karl-Martin Rammo.Foto: Sailing Energy / World Sailing
Spordivaria
23. aprill 2019, 16:57

TOHOH! Esimene Eesti olümpiasportlane saatis varustuse juba Tokyo poole teele

Tokyo olümpiamängude avatseremoonia on jäänud aasta ja kolm kuud, kuid purjetaja Karl-Martin Rammo (29) saatis juba täna oma varustuse Jaapani pealinna poole teele.

"Uskuge või mitte, aga pakkisime täna Itaalias konteineri, mis viib juba nüüd asjad Tokyosse. Nii saame veel sel aastal eel-OMil neid kasutada ja trennigi teha. Jääb vaid edasi-tagasi lendamise vaev!" kirjutas Rammo oma Facebooki lehel. 

 

Möödunud nädalal võistles Rammo Itaalias Genovas MK-etapil, kus sai 41. koha.

"Ühtpidi paneb tulemuste vaatamine kukalt kratsima ja küsima “mis juhtus?” (finišeerisin üheainsa tuksi läinud finaalsõiduga võistluse 41. kohaga). Teistpidi aga (nagu Philadelphia 76ersi fännid teavad) “it’s a process” ja tõtt-öelda on protsessi vaadates asi liikumas vastupidiselt pealtnäha olukorrale hoopis paremuse suunas," analüüsis purjetaja oma Facebooki lehel.

"Suurimaid läbivaid ämbreid on mul ikka ja alati olnud. Startidega, mis sel regatil olid mu fookuses, olen paari erandiga väga rahul. Fakt, et terve regati jooksul ei näinud me tugevamat tuult kui 3 m/s koos sellega, et ma alles alustan ja tunnetus pole veel see, andiski kätte kaardid, kus olukordades jäi vähe puudu ja sellise tuulega midagi kiiresti tagasi ei tee.

Arvan, et võistlusliku olukorra kontekstis on see suvise MMi eel heaks “näkku ja makku” külmaks dušiks, et võib ka nii kehvasti minna, kui asjad ei suju."