Sergei Ustjugov ja Jelena Soboleva.Foto: Instagram | _sobolysha_
Kõmu
24. aprill 2019, 11:40

HÕISSA! Venemaa tippsuusataja peab pulmaplaane, esimene kutse läheb Jelena Välbele

Venemaa tippsuusataja Sergei Ustjugovi jaoks kulges tänavune hooaeg üle kivide ja kändude. Hooaja alguses murdis ta oma sõrme, mistõttu ei saanud kohe endast maksimumi anda. Hooaja lõpu, sealhulgas ka MMi, nurjasid aga neerukivid. Nüüd tõotab elu aga paremuse poole liikuvat. 

Miks? Sest kui suusarajal tänavu Ustjugovil tõesti midagi säravat püüda ei õnnestunud, siis hiljuti oli ta palju edukam eraelus. Nimelt esitas ta oma kaaslasele Jelena Sobolevale abieluettepaneku, millele ka jaatava vastuse sai. 

Kuna hetkel on suusatajate jaoks tegemist kahe hooaja vahelise ajaga on värsketel kihlatutel aega maa ja ilm, et enda pulmapäeva planeerida. Väljaanne sport-express uuris, kuidas tähtsa päevaks valmistumine ka läheb.  

"Päris mais me veel ei tahaks," vastas Soboleva küsimusele, kas kuupäev on juba paika pandud. Ustjugov rahustas seejärel kaasat öeldes, et enne augustit saab kindlasti sõrmused sõrme. 

"Eks me istume ühel õhtul maha ning siis kirjutame kumbki oma külaliste nimekirja üles. Seejärel võrdleme ning eks näis, võib-olla tõmbame mõned ka maha," sõnas Soboleva naeru saatel. "Tegelikult tuleb väikene pulm," lisas ta.

Ustjugov lisas omalt poolt, et väga palju konkurente ta oma pulma plaanida ei kutsu. Ning välismaalasi ilmselt üldse mitte "Mul pole [välismaalastega] erilist sõprustunnet. Meid seob vaid sport. Kui sa hakkad kõiki tuttavaid pulma kutsuma, saab sellest lõpuks Kaukaasia pulm," sõnas ta. 

Küll teab ta täpselt, kes on esimene inimene, kellele ta pulmakutse teele saadab. "Jelena Välbe on kogu pulma kõige esimene külaline. Tema saab selle kõne kohe. Ta on Venemaa suusatamise perepea. Muud sõnad on üleliigsed."