Alexis Sanchez ja Mirtha Sosa. Foto: Fotokolaaž | AFP/Scanpix | Instagram mirthasosa
Kõmu
24. aprill 2019, 12:50

Pesumodell laimab libekeelset Unitedi superstaari: ma ei tea, kuidas ta suudab endaga elada

Paraguai modell Mirtha Sosa oli üks mitmest naisest, kes langenud Manchester Unitedi superstaari Alexis Sancheze mesijutu ohvriks. Pärast seda kui tšiillane aga naise südame purustas, otsustas Sosa avalikustada ka keelt kõrva ajava jalgpalluri räpasema poole. 

Noored tutvusid interneti vahendusel. Sosa elab praegu Hispaanias ning tegutseb igapäevaselt modellindusega. Ilmselt mõni taoline klõps oli ka põhjus, miks ta Sanchezele silma hakkas. 

"Ta küsis mu numbrit, pärast mida hakkasime omavahel kirjutama ning teineteist tundma õppima. Tegime ka palju videokõnesid ning ma läksin kõigega kaasa, kuna ma tõepoolest uskusin teda ning tema valesid," meenutas Sosa flirti Argentina väljaandele Cronica. 

Alexis Sanchez. Foto: AFP/Scanpix

"Ta saatis mulle isegi lennupileteid, et ma tema juurde reisiksin, kuid ma ei läinud. Ütlesin talle, et kui tuleksin, siis see oleks ainult selle pärast, et tema saaks minuga avalikkuses uhkustada. Ma ei kavatsenudki olla järjekordne naine, kes lihtsalt veidi aega tema kõrval figureerib ja seejärel maha jäetakse. "

Sosa tunnistab, et jalgpallur tõepoolest suutis kõiksuguste komplimentidega tema enesekindlust tõsta, kuid kogu maailm varises kokku, kui ta sai teada, et Sanchez käitub paralleelselt samamoodi ka teiste naistega. 

"Sain tead, et ta räägib niimoodi paljude naistega. Ta on üdini võlts. Kõik, mis ta mulle ütles. Ma ei tea, kuidas ta suudab endaga elada. Ta tahtis minuga 24 tundi päevas videokõnesid teha ning mind kogu aeg jälgida. Ta ei lubanud mul sisuliselt midagi teha. Ta muutis mu elu võimatuks. Ma ei elanud enam endale, vaid temale. Armusin temasse ära, sest ta väitis ju, et ei taha iial kellegi teisega olla. Seejärel tegi ta mulle väga haiget. Tunnen, et olen lõhki kistud."

View this post on Instagram

😘😘😘#halamadrid❤

A post shared by Mirtha Sosa (@mirthasosa) on