Kaunase Žalgiris Fenerbahce vastu ei saanud.Foto: Twitter @fbbasketbol
Korvpall
25. aprill 2019, 21:59

Kaunase Žalgiris langes Euroliigas konkurentsist

Leedu korvpalli suurklubi Kaunase Žalgiris pidi Euroliiga veerandfinaali neljandas kohtumises koduväljakul Fenerbahce 99:82 paremust tunnistama. Kolme võiduni peetava seeria võitis Türgi klubi 3:1.

Fenerbahce alustas võõral väljakul suurepäraselt ja tegi Leedu klubiga, mis ise tahtis. Kiirelt tehti 7:0 spurt ja juhiti seitsmendaks minutiks lausa 21:5. Veerandaja lõpus Žalgiris pisut toibus, kuid esimene neljandik lõpetati siiski 16:30 kaotusseisus. Teisel veerandajal näidati juba paremat mängu ning see võideti lõpuks 25:19, vähendades vahe poolajaks kaheksa punkti peale 41:49.

Kolmandal veerandajal oli mäng suhteliselt võrdne, kuid kümne minuti jooksul suutis Fenerbahce kolme punkti võrra siiski edu suurendada ning otsustavale veerandajale mindi vastu 11-punktilises eduseisus 72:61.

Neljandal veerandajal alustas kodumeeskond Žalgiris 2+1 korviga, ent siis ei suudetud kolm minutit järjest ühtegi korvi visata, lubades türklastel 12:0 vahespurt teha. Sellega oli mäng ka otsustatud ning Kaunase klubi alistati lõpuks 99:82.

Võitjate poolel tegi suurepärase mängu Bobby Dixon

Ahmet Duverioglu stiilinäide: