Liverpooli mängijad väravat tähistamas. Foto: OLI SCARFF/AFP
Jalgpall
27. aprill 2019, 10:00

VIDEO | Võimsa partii teinud Liverpool hoiab Manchester Cityt surve all

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas jätkub vihane tiitliheitlus. Liverpool alistas koduväljakul 5:0 Huddersfiedi ning tõusis vähemalt mõneks ajaks tabeli liidriks. 

Eile hilisõhtul peetud matšis kulus Liverpoolil värava löömiseks vaid 15 sekundit, Huddersfieldi jämeda eksimuse vormistas tabamuseks Naby Keita. Ühtlasi oli see tiimi ajaloo kiireim värav Premier League´is.

Matš otsustati ära avapoolajaga, sihile jõudsid ka Sadio Mane ning Mohamed Salah. Mõlemad said teisel poolajal kirja veel ühe värava, tasuks kindel 5:0 võit. Seega lõid kõik viis väravat Aafrika päritolu mängijad, seda pole Inglismaa kõrgliigas varem juhtunud.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on Liverpoolil koos 91 punkti, lähimat jälitajat Manchester Cityt edestatakse kahe silmaga. Viimastel on aga üks mäng varuks, nemad sõidavad homme külla Burnley´le. 

Seega on Cityl kõik enda kätes. Lisaks Burnley matšile võõrustatakse Leicesteri ning külastatakse Brightonit. Liverpoolil jääb veel pidada võõrsilkohtumine Newcastle´iga, kodus võetakse vastu Wolves. 

Standings provided by Sofascore LiveScore