Puupüsti täis tribüünid lõid suure mängu väärilise atmosfääri.Foto: Jürgen Niit
Jalgpall
28. aprill 2019, 16:59

GALERII | Sorga värav tõi Florale magusa võidu Levadia üle

Tallinna FC Flora võttis Eesti jalgpalli meistriliigas hooaja kaheksanda võidu ning jätkab tabeliliidrina. Täna võeti magus 2:1 võit seni samuti täisedu nautinud FCI Levadia üle.

Flora alustas teravamalt ning 12. minutil tõi see ka edu. Konstantin Vassiljev tegi hea vaheltlõike ning leidis perfektse sööduga Vlasi Sinjavski, kes nii Lipu kui ka Podholjuzini üle mängis ning palli Lepmetsa seljataha lõi. Edasi oli mõistetavalt domineerivam pool Levadia, kuid poolajapausile mindi Flora 1:0 eduseisus.

Teisel poolajal jätkas Levadia surumist ning 67. minutil jõuti ka sihile, kui äsja vahetusest sekkunud Mark Oliver Roosnupp lõi oma esimese puutega Kruglovi tsenderduse Flora väravavõrku. Neli minutit hiljem oli Levadial võimalus ka juhtima minna, kui Kuusk karistusalas Andrejevi pikali tõmbas ja Levadiale penalti kinkis. Lööma läinud Morelli põrutas palli aga üle värava.

"Kui ise ei löö, siis lüüakse sulle" kehtis taas ning 81. minutil kerkis Flora kangelaseks Erik Sorga, kes nurgalöögi järel võrku sahistas. Viimasel kümnel minutil pani Levadia hullu surve peale, ent Flora oli eelmisel hooajal viimastel minutitel kaotatud punktidest õppinud ja tõusis kolme punktiga tabeli tippu.

Standings provided by Sofascore LiveScore