Vardy võib rõõmustada: pall on võrgus ja Arsenal kindlalt üle mängitud!Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. aprill 2019, 18:02

3 KAOTUST JÄRJEST! Vardy kukutas vähemuses Arsenali

Inglismaa kõrgliigas said järjekordse kõva tagasilöögi Arsenali lootused nelja parema hulka jõuda, sest Leicester Cityle 0:3 alla jäänud kahurimehed on nüüdseks kaotanud juba kolm mängu järjest.

Eelmises kahes voorus Crystal Palace'ile ja Wolverhamptonile vastavalt 2:3 ja 1:3 alla jäänud Arsenali lootused liigas nelja sekka jõuda said kõva tagasilöögi 36. minutil, mil paremkaitsja Ainsley Maitland-Niles oma teise kollase kaardi teenis ja meeskonna võõral väljakul kümnekesi jättis.

Kui esimesed 45 minutit suutsid Unay Emery hoolealused vastu pidada, siis teisel poolajal tegid väljakuperemehed puhta töö. Otsa tegi 59. minutil lahti Youri Tielemans ning edasi oli juba Jamie Vardy pidu. 32aastane inglane skooris 86. minutil ja vormistas viiendal lisaminutil lõpptulemuse 3:0.

Pikalt ei saa kahurimehed nukrutsema jääda, sest 2. mail ootab ees Euroopa Liiga poolfinaal Valencia vastu. Kohtumise muudab eriti oluliseks praegune liigaseis, sest Euroopa Liiga võitja lunastab samuti Meistrite Liiga pääsme. Premier League'is nelja sekka jõudmine on nüüd aga väga keeruline.

Standings provided by Sofascore LiveScore