Kui kaugele see Liverpool ka jääb? Pep Guardiola võib rahul olla, kõik on endiselt Manchester City kätes.Foto: Imago/Scanpix
Jalgpall
28. aprill 2019, 20:51

Premier League: City võttis napi võidu ja tõusis uuesti liidriks, United ja Chelsea mängisid viiki

Premier League'is toimus täna lisaks Arsenal-Leicester mängule veel kaks olulist kohtumist. Tiitlijahil Manchester City alistas 1:0 Burnley, kohta nelja seas lootvad Chelsea ja Manchester United leppisid 1:1 viiki.

City küll domineeris terve mängu, kuid väravat tuli oodata lausa 63 minutit. Manchesteri sinise klubi hoidis tiitlikursil Sergia Agüero. Kaks vooru enne lõppu edestatakse teisel kohal asuvat Liverpooli, kes selles voorus 5:0 võidu Huddlesfieldi üle võttis, vaid ühe punktiga. Pep Guardiola hoolealused mängivad veel Arsenali alistanud Leicester Cityga ja Brighton & Hove Albioniga, Liverpooli vastasteks on Newcastle United ja Wolverhampton.

TOP 4 kohtadele võitlevad Londoni Chelsea ja Manchester United võitjat välja selgitada ei suutnud, tulemuseks tabeliseisu arvestades pigem pealinnaklubi rahuldav 1:1 viik. Kuigi Juan Mata viis 11. minutil Punased Kuradid juhtima, viigistas Marcos Alonso 43. minutil tänu väravas seisnud De Gea puterdamisele 1:1.

Premier League'i tabeliseis kaks vooru enne hooaja lõppu:

Standings provided by Sofascore LiveScore