Kuigi Tony Wroteni algus Kalevi särgis oli nigel, on ta tähtsates mängudes näidanud vägevaid esitusi. Foto: Martin Ahven
Korvpall
30. aprill 2019, 09:08

Kalev/Cramo president: ise ka naerame, et võtame neid maakeeli narkomaane, joodikuid, pahasid mehi ja haigeid (3)

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond jõudis 10. hooajal lõpuks VTB Ühisliiga play-off´i, tee sellele sillutasid korralikud riskid, õnn ja juhuste kokkulangemine.

"Ise ka naerame, et võtame neid maakeeli narkomaane, joodikuid, pahasid mehi ja haigeid," ütleb Kalevi president Toomas Linamäe Eesti Ekspressile antud intervjuus. "See turunišš tundub meile kõige mõistlikum lahendus. Me ei ole suutelised palkama tipptasemel ja -vormis mängijaid. Nende hinnad on liiga kõrged."

Eelkõige käib tänavuse hooaja kontekstis jutt tsentrist Arnett Moultrie´st ja tagamängijast Tony Wrotenist, kes Kaleviga alles hooaja keskel liitusid. Mõlema mängija tausta arvestades oli nende soetamine paras risk, mis end aga tagantjärgi vaadates ära tasus. Märki tabati ka Chavaughn Lewisega. 

"Ma usun, et järgmisel hooajal tõusevad meie kuldse trio palgad mitte kaks, vaid kolm-neli-viis, võib-olla isegi seitse korda," teatab Linamäe, kelle sõnutsi on eelnimetatud ka NBA meeskondade radaril. 

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.

Kalev loodab täna vormistada Eesti meistrivõistluse finaalpileti, poolfinaalseeria kolmas matš peetakse kell 17.30 Kalevi spordihallis. Reedel alustatakse Ühisliiga veerandfinaalidega Kaasani Unicsi vastu.