Nikola Jokic (palliga) näitab taset!Foto: Isaiah J. Downing/USA TODAY Sports
Korvpall
30. aprill 2019, 10:25

VIDEO | NBA play-off’id: ebamaine tabamus ja Serbia imemehe vägitükid

Korvpalliliigas NBA on jäänud sõelale kaheksa paremat meeskonda. Läänekonverentsi poolfinaalis sai esimese võidu kirja Denver Nuggets, idas viigistas Philadelphia 76ers seeria 1:1-le. 

Portland Trailblazersi ja Nuggetsi kohtumine kulges suures osas võrdsete heitluses, veidi tugevam kolmas veerandaeg kallutas kaalukausi 121:113 viimaste kasuks. 

Järjekordse särava partii tegi keskmängija Nikola Jokic. 24aastane serblane viskas Nuggetsi kasuks 37 punkti, hankis 9 laupalli ning jagas 6 resultatiivset söötu. Trailblazersit ei päästnud kaotusest isegi Damian Lillardi 39 silma. 

Muljetavaldav on ka Jokici statistika seniste play-off´i matšide peale: 8 mängu, keskmiselt 24,8 punkti, 11,8 lauapalli ja 8,8 resultatiivset söötu. 

Ära tasub märkida ka Nuggetsi tagamängija Gary Harris, kes vältis ühel oma viskel füüsikareegleid ning saatis palli väga keerulisest olukorrast korvi. Vaata videost: 

Raptorsist 94:89 jagu saanud 76ers lõpetas õnnetu seeria, nimelt olid nad Torontos kaotanud 14 kohtumist järjest.

Võitjate poolelt säras Jimmy Butler 30 punkti ja 11 lauapalliga. Raptorsi resultatiivseim oli 35 silma visanud Kawhi Leonard. 

NBA play-off´ide tabel (kliki pildil):