Amsterdami Ajaxi peatreener Erik ten Hag.Foto: ANDREW COULDRIDGE
Jalgpall
30. aprill 2019, 19:52

Amsterdami Ajaxi peatreener andis vingunud Spursi juhendajale verbaalse maksahaagi

Täna õhtul tehakse algust jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalidega. Esmalt lähevad vastamisi Tottenham Hotspur ja vutiromantikute südamed võitnud Amsterdami Ajax.

Kohtumise-eelsel pressikonverentsil kurtis Spursi peatreener Mauricio Pochettino, et Ajax sai matšiks valmistuda nädal aega, kuid tema hoolealused pidid nädalavahetusel platsil käima Inglismaa kõrgliigas. Argentiinlase jaoks on Ajaxi eelis ebaaus.

See sai juhtuda aga vaid tänu Hollandi jalgpalliliidule ja sealse meistrisarja klubidele, kes kõik nõustusid Ajaxi aitamiseks möödunud nädalavahetusel kavas olnud mänguvooru edasi lükkama. Inglismaal niimoodi aga ei tehta.

Ajaxi peatreener Erik ten Hagilt küsiti arvamust Pochettino öeldu kohta. Hollandlane ei jäänud vastust võlgu ning lausus väga tabavalt: "Mängime Hollandi meistriliigas, kus saame tänu teleõigustele kümme miljonit eurot hooaja kohta. Spurs saab Premier League'is telerahasid 200 miljonit naela. Nii et öelge mulle, mis on aus ja mis mitte."

Spursi ja Ajaxi esimene matš algab kell 22 Londonis ning paari korduskohtumine peetakse järgmisel kolmapäeval Hollandi pealinnas. Homme kohtuvad Liverpool ja Barcelona.