Flavia Pennetta koos Fabio Fogniniga. Foto: Instagram | flaviapennetta82
Kõmu
2. mai 2019, 14:15

SEE ON KIRG! Tipptennisist tunnistas, et seksib abikaasaga 12 kuni 15 korda nädalas (35)

Flavia Pennetta nimi pole tennisesõprade jaoks ilmselt võõras. 2015. aasta US Openi tšempioni abikaasa on aga Fabio Fognini, kes nii kuulus ehk pole.

Seda hoolimata asjaolust, et itaallane hoiab meeste tennise edetabelis hetkel 12. kohta ning kolm nädalat tagasi triumfeeris ta Monte Carlo turniiril. Teel finaali alistas Fogini teiste seas ka Dominic Thiemi ja Rafael Nadali. 

Kodumaal pälvis itaallane seejärel tavapärasest rohkem tähelepanu ning teiste seas kutsus tennisisti endale külla ka telesaade Le lene, kus Fognini nii mõndagi huvitavat paljastas. 

Nimelt sõnas 31aastane Fognini teleekraanil rahumeelselt, et tal on abikaasa Flavia Pennettiga (37) vägagi kirev seksielu.  

"Me seksime 12 kuni 15 korda nädalas. Võistluste ajal 7 kuni 8 korda nädalas," sõnas Foginini. Ning vahekord olevat teemaks ka mängupäeval. "Muidugi (seksime ka mängupäeval). Saan seda teistele ainult soovitada."

Foginini ja Pennetta hakkasid lähemalt suhtlema 2014. aastal ning abiellusid kaks aastat hiljem. Praegu kasvatavad nad ka ühist poega, kes sündis 2017. aastal. 

View this post on Instagram

Sempre più uniti ❤️❤️❤️!! @fabiofogna TA

A post shared by Flavia Pennetta (@flaviapennetta82) on