Kohe kukub Kambala poksiringist välja...Foto: Kuvatõmmis/Twitter
Võitlussport
4. mai 2019, 14:46

VIDEO | Koomiliseks kujunenud poksimatšis osalenud Läti korvpalli suurim mürakaru kukkus ringist põrandale (1)

Jaanuaris ametlikult tippkorvpalliga hüvasti jätnud Läti vägilane Kaspars Kambala on seotud oma teise armastuse poksiga. 2008. aastal jäi tema saldoks kolm võitu ja üks viik, tänavu on Kambala teeninud kaks võitu.

Märtsis alistas ta valgevenelase Aleksander Nikaitšuki, eile oli ta Skonto hallis üle kaasmaalasest Daniels Riekstinsist. Algselt pidi talle vastu astuma seni profikarjääri jooksul ainult kaotusi tunnistanud ukrainlane Juri Horbenko, aga päev enne matši tehti muudatus. Riekstins oli varem osalenud MMA-võistlustel, aga profipoksijana tegi ta oma debüüdi.

Riekstinsi MMA-taust sai kohe selgeks, sest 206 cm pikkusest Kambalast peajagu lühem lätlane üritas ekskorvpallurit mitu korda jalgadest haarata. Korra kukkusid võistlejad isegi ringist välja, hiljem oldi sellele taas lähedal. Kolmanda raundi järel nägid kohtunikud, et Kambala on selgelt üle ja andsid võidu talle.

Kambala võimas löök:

40aastase Kambala viimaseks korvpallimänguks jäi Eesti-Läti liiga heitlus Kalev/Cramo vastu. Kambala viskas Jurmala kasuks 20 punkti, kohtumise võitsid kalevlased 78:66.

Kambala kukub poksiringist välja:

Kambala ja Riekstinsi matši kolmas raund: