Jürgen Klopp tähistab Newcastle'i üle saadud nappi võitu.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
4. mai 2019, 23:49

NAPIKAS! Klopi ja Liverpooli tiitliunistus jäi ellu (1)

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas sai Liverpool 3:2 jagu Newcastle Unitedist, mis tähendab, et unistus meistritiitlist jäi napilt ellu.
  • Newcastle United - Liverpool 2:3
  • Väravad: 20. Christian Atsu, 54. Salomon Rondon - 13. Virgil Van Dijk, 28. Mo Salah, 86. Divock Origi
Standings provided by Sofascore LiveScore

Tänase võidu järel tõusis Liverpool küll 94 punkti peale ja edestab Manchester Cityt kahe silmaga, kuid Manchesteri tiim peab oma 37. vooru kohtumise alles esmaspäeval, kui vastaseks tuleb Leicester City. Viimases voorus kohtuvad Manchesteri sinised Brightoniga ja Liverpool võtab vastu Wolverhamptoni.

Võimalik, et Jürgen Klopp ja Liverpool jäävad eduka hooaja järel taas karikata. Kui Manchester City ei libastu, pole Liverpoolil Inglismaa kõrgliigas võimalust. Tõsi, konkurentsis ollakse ka UEFA Meistrite liigas, kuid poolfinaali avamatšis kaotati Barcelonale koguni 0:3, mis tähendab, et finaalipääsuks läheks vaja imet.

Klopp on Liverpooli peatreenerina töötanud alates 2015. aasta oktoobrist ja tema senised parimad saavutused on kolme finaali jõudmine: Inglismaa liigakarikasarjas, UEFA Euroopa liigas ja UEFA Meistrite liigas. Kõigil kolmel juhul on Klopi Liverpool leppinud kaotusega. Inglismaa kõrgliigas on tal ette näidata kaks neljandat kohta.