Andy Robertson (vasakul) ja Trent Alexander-Arnold üheskoos.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
6. mai 2019, 13:49

Liverpooli võtmemängija kolis viimaks ometi vanemate juurest välja

Liverpooli jalgpalliklubi paremkaitsja Trent Alexander-Arnold tegi oma debüüdi Inglismaa kõrgliigas juba 2016. aastal. Oma kodu soetas 20aastane pallur aga nüüd, mil vanemad väljakolimiseks heakskiidu andsid. 

Oma uue luksusliku elamise eest maksis inglane 3 miljonit eurot. Hale'is asuvas majas on viis magamistuba ning samas naabruskonnas elab ka Paul Pogba. 

Alexander-Arnold tegi oma kõrgliiga debüüdi Liverpooli eest 2016. aasta 25. oktoobril ning on Punaseid pärast seda esindanud ühtekokku 82 kohtumises. Lisaks on ta viiel korral kandnud ka Inglismaa koondise särki. 

"Meie perekond on väga kokkuhoidev. Nad on minu (väljakolimise) vastu, kuna ma leian ka ise, et paljud noormängijad kolivad liiga varakult kodust minema," sõnas kaitsja eelmisel aastal. "Kohe kui hakkad korraliku raha teenima, arvad, et suudad kõigega hakkama saada. Minu arvates lähevad just siis kõik asjad valesti."

"Ma leian, et mu ema ja perekond soovivad minul lihtsalt silma peal hoida. Nad ei taha, et kõrvalised tegurid mind mõjutama hakkaks. Mind ümbritsevad sõbrad ja perekond aitavad mul kahe jalaga maa peale jääda ning mitte liiga õhku täis minna," sõnas ta. 

Alexander-Arnold tegi nädalavahetusel Inglismaa kõrgliiga ajalugu, kui tema söötudest lõid Liverpooli mehed kaks väravat. See tõstis inglase söödusaldo 11 peale. 

Rekordi püstitas ta aga ühes vasakkaitsja Andy Robertsoniga. Mõlemad Liverpooli äärekaitsjal on nüüd liigas kirjas kahekordne arv sööte ning seda pole Premier League'i ajaloos kunagi varem juhtunud. 

Kaitsjate söödurekord on samuti 11, seda jagavad hetkel veel ka Leighton Baines (hooajal 2010-11) ja Andy Hinchcliffe (hooajal 1994-95)