Mo Salah. Foto: Reuters/Scanpix
Meistrite liiga
6. mai 2019, 14:59

OH EI! Salah ja Firmino jäävad Meistrite liiga korduskohtumisest kõrvale

Liverpooli jalgpalliklubi ootab teisipäeval eest võimatuna näis ülesanne, kui nad astuvad Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumises FC Barcelonale vastu 0:3 kaotusseisus. Täna avalikustas peatreener Jürgen Klopp, et nad peavad seda tegema ka Mo Salahi ja Roberto Firminota. 

Salah vigastas ennast nädalavahetusel toimunud 3:2 võidumängus Newcastle'i vastu. Paraku polnud taastumine peapõrutusest piisavalt kiire ning Meistrite liiga mängu tuleb egiptlased platsi kõrvalt jälgida. Firminot vaevab pikemat aega lihasvigastus. 

 "Kaks maailma eliiti kuuluvat ründajat pole homme õhtul meie jaoks saadaval ja me peame lööma neli väravat," sõnas Klopp mängueelsel pressikonverentsil. "See ei tee meie elu lihtsamas, aga läheme ikkagi 90 minutiks väljakule ning üritame väärikat vastupanu osutada. Selline meie plaan ongi. Kui meil see õnnestub, siis on suurepärane. Kui mitte, siis langeme vähemalt ilusal viisil."

"Olukord pole meditsiinilisest vaatenurgast üldse hea. Ta tahab meeleheitlikult mängida, kuid me ei tohi teda lasta. Tegemist on peapõrutusega, mis tähendab, et ta ei tohi mängida," jätkas ta. 

Küll loodab Klopp, et Salah on taas tagasi platsil nädalavahetusel, mil Liverpool võõrustab Wolvesi, lootuses pärast 29 aasta pikkust põuda Inglismaa meistritiitel pea kohale tõsta.