Giannis Antetokounmpo korvi ründamas.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
7. mai 2019, 08:14

VIDEO | Pidurdamatu Antetokounmpo lükkas Celticsi väljakukkumise äärele, Harden karistas Warriorsi

Korvpalliliiga NBA põhiturniiri võitnud Milwaukee Bucksi võimas hoog on jätkunud ka kohamängudes. Ööl vastu teisipäeva alistati idakonverentsi poolfinaalseerias kolmandat korda järjest Boston Celtics, seekord olid võõrsil nende võidunumbrid 113:101. Bucks juhib seeriat 3:1, edasipääsuks on vaja nelja võitu.

Celtics võitis küll avaveerandi 30:22, aga ülejäänud mäng kuulus külalistele. Bucksi liider Giannis Antetokounmpo sattus kolmandal veerandajal vigadega kimpu, aga viskas lõpuks 39 punkti, võttis 16 lauapalli ja andis 4 resultatiivset söötu. George Hill lisas 15 punkti ja 5 korvisöötu.

Celticsi poolt vastas Kyrie Irving 23 punkti ja 10 resultatiivse sööduga, aga tagamängija tabas väljakult 22 viskest vaid 7.

Celtics - Bucksi kokkuvõte:

Seeria viies mäng peetakse Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva Milwaukees. Teises idakonverentsi poolfinaalis Toronto Raptorsi ja Philadelphia 76ersi vahel on seis 2:2.

Läänekonverentsis suutis Houston Rockets võita kodus 112:108 Golden State Warriorsi ja seeria 2:2 peale viigistada. Ka seal peetakse viies mäng ööl vastu neljapäeva, asukohaks on Oakland.

Neljandas mängus läks Rockets parimal juhul 17 punktiga ette. Warriors tuli järgi ja viimastel sekunditel tekkis nende staaridel Kevin Durantil ja Stephen Curryl võimalus seis viigistada, aga mõlemad eksisid kolmesel.

Võitjate resultatiivseim oli James Harden 38 punkti ja 10 lauapalliga. Eric Gordon lisas 20 punkti ning P.J. Tuckeri arvele jäi 17 punkti ja 10 lauapalli. Warriorsi rünnakut vedasid Durant 34 ja Curry 30 punktiga.

Rockets - Warriorsi kokkuvõte:

Warriorsi ja Rocketsi seeria võitjat ootab läänekonverentsi finaalis kas Denver Nuggets või Portland Trail Blazers, ka seal on seis 2:2.