Sebastien Ogier tähistab Mehhiko ralli võitu.Foto: AFP/Scanpix
WRC
7. mai 2019, 19:55

Ogier pole jätkuvalt autoga rahul! Citroeni boss: olen talle tänulik

Valitsev ralli maailmameister Sebastien Ogier jätkab juba tuttavat mantrat: prantslane nõuab häälekalt, et tema Citroeni pidevalt edasi arendataks.

Talvel kodumaa tiimiga liitunud Ogier pole seni oma töövahendit eriti kiitnud. Pigem viitab ta erinevatele probleemidele, millele tuleks kiiremas korras lahendus leida. Siiski on just Ogier ise tõestanud, et pole Citroenil viga midagi - Monte Carlos ja Mehhikos noppis ta võidud, Korsikal ja Argentinas kerkis poodiumile. MM-sarja üldarvestuses kaotab Ogier liidrile Thierry Neuville'ile (Hyundai) kümne punktiga.

Ometi sai Tšiili ralli eel taas kuulda, et Citroen pole piisavalt kiire. Veel. „Olen juba mõnda aega teatud asjadele tähelepanu juhtinud, kuid muudatused võtavad kahjuks aega. Tahan, et tiim saaks valmis nii ruttu kui võimalik, kuid praegu pole me veel seal.“

Murekohad puudutavad peamiselt šassiid ja diferentsiaali. „Näeme, kuidas teised meeskonnad arenevad. Peame samas rütmis püsima, kui tahame maailmameistriks tulla,“ teatas Ogier.

Meeskonna juht Pierre Budar tunnistas portaalile motorsport.com, et mõistab oma alluva muret. „Olen talle tänulik, sest vajame sellist survet. Ajame asjad korda nii kiiresti kui võimalik.“

Tšiili MM-ralli algab reedel ja lõppeb pühapäeval.