Jürgen Klopp ei usu oma silmi! Foto: PHIL NOBLE/Reuters
Jalgpall
8. mai 2019, 09:08

Liverpooli peatreener on hämmingus: ma ei tea, kuidas mängijad sellega hakkama said (8)

Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaalis sepistas suurüllatuse Liverpool, kes alistas eile hilisõhtul koduväljakul 4:0 Barcelona. 

Liverpool kaotas nädal varem peetud avamatši võõrsil 0:3 ning vähesed uskusid, et sellest seisust on võimalik välja tulla. Jürgen Klopi hoolealused võitlesid aga lõpuni. Koduplatsil löödi neli vastuseta väravat, tasuks koht teises järjestikuses Meistrite liiga finaalis.

"Kui mul tuleb Liverpooli klubi iseloomustada, siis ütlen, et meil on väga suur süda. Täna (eile - toim.) kloppis see pööraselt. Seda võis üle maailma kuulda," sõnas Klopp matši järel Inglismaa meediale. 

Sakslasest juhendaja oli hiilgava võidu järel mõistagi joovastunud meeleolus. "Kogu see kohtumine oli täiesti sõge," lisas ta. "Ainuüksi [Barcelona] võitmine on raske, aga oma värav samuti puhtana hoida... Ma ei tea, kuidas mängijad sellega hakkama said." 

Ta jätkas: "Elus on ka tähtsamaid asju, kuid see võit tähendas meile nii palju. Et suudame luua nii võimsa atmosfääri, on äärmiselt eriline. Sellist kombinatsiooni potentsiaalist ja suurest südamest pole minu silmad varem näinud. On vahva näha, mida kõike jalgpallis võib juhtuda."

Vaata videost kohtumise tipphetki: 

Liverpool jääb finaalivastast ootama paarist Amsterdami Ajax - Tottenham. Hollandlased hakkavad täna kell 22 koduväljakul kaitsma võõrsil teenitud 1:0 edu.