Esiplaanil on Harry Kane.Foto: David Klein
Jalgpall
9. mai 2019, 10:29

EDU VALEM: Tottenhami vigastatud liider sõimas poolajapausil meeskonnakaaslaste näod täis

Eile dramaatilisel kombel Meistrite liiga finaali jõudnud Tottenham Hotspuri paremkaitsja Kieran Tripper selgitas, et poolajapausil riietusruumi marssinud klubi tähtmängija Harry Kane ei hoidnud emotsioone vaka all.

Inglismaa koondise ja Spursi esiründaja ei mänginud Amsterdami Ajaxi vastu trauma tõttu. Kane sai vigastada täpselt kuu aega tagasi, kuid loodab hüppeliigesetraumast Meistrite liiga finaaliks tagasi olla. Mäng toimub 1. juunil, vastaseks on Liverpool.

"Ma ei tea, kuidas tal vigastusega läheb, aga muidugi tahame, et ta oleks finaaliks tagasi," ütles Trippier. "Tema kohalolek annab palju juurde," viitas kaitsja sellele, et Kane on klubile ääretult tähtis nii mängulises kui ka vaimses mõttes.

Trippier jätkas: "Poolajapausil tuli ta riietusruumi ja sõimas meid, kuna teadis, et oleme paremaks võimelised. Ka meie mõistsime seda. Tunneme Kane'i liidrioskustest puudust."

Neli hooaega tagasi komeedina vutitaevasse tõusnud 25aastane kesktormaja on ka tänavu Spursi parim väravakütt. Kõikide sarjade peale kokku on ta 39 kohtumises löönud 24 väravat.