Siret Kotka-Repinski ja Martin RepinskiFoto: Teet Malsroos
Inimesed
10. mai 2019, 07:43

Repinskite abielu purunes, Martin elab koos bikiinimissiga (149)

Riigikogu liikmetest abielupaari Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski kaks aastat tagasi sõlmitud abielu on purunenud ning Martin elab koos bikiinimiss Jekaterina Vassiljevaga.

Jekaterina endine abikaasa Anton ohkab raskelt, kui ütleb Kroonikale, et ­lahkumineku põhjuseks oli Jekaterina kõrvalsuhe Martiniga. "Meie kaks last jäävad elama emaga. Mina seal majas enam ei ela. Kolisin välja, sest Martin kolis sisse."

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.

Veebruaris kirjutas Kroonika, et Martin Repinskil ja Jekaterina Vassiljeval, kes on ka Narva-Jõesuu Bikiinimiss 2011, on väidetavalt kirglik romaan. 

Martin ja Jekaterina olid väidetavalt puhanud koos Tartus ja reisinud Itaalias. „Mina olen ka seda lugu kuulnud ja tean, kust see tuleb: see on valimiseelne laim. Mind tahetakse näidata halvas valguses,” lükkas Martin Kroonika väited ümber.

Martin Repinski: oleme õnnelikud ega plaani lahutust

Jõhvi vallavanem vastas Kroonikas ilmunule tollal oma sotsiaalmeedias, nimetades väiteid veelkord opositsiooni liikmete ja konkurentide kätetööks.

„Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda,“ kirjutas Repinski.

„Meil on väga kahju, et mõned Jõhvi opositsiooni liikmed ja konkurendid on valimistel kulujuttudest huvitatud ning levitavad neid. Tuleb aga arvestada, et elus tuleb kõik bumerangina tagasi. Ükski valimiskampaania pole selliseid meetodeid väärt.“

Repinski on varem  ajakirjanduselel kinnitanud, et Vassiljev on talle „üks poliitiliselt lähedane inimene“, keda ta püüab poliitiliselt õpetada.

Suhe sai alguse 2015. aastal

Jutud Martini ja Sireti kohta läksid liikvele 2015. aastal, kui üritustelt lahkuti koos, linna peal jalutati käsikäes ning väidetavalt seisis Repinski auto öösiti Kotka Kadrioru maja ees, kuhu mees kuuldavasti praktiliselt juba ka sisse oli kolinud. Toona ei soostunud kumbki teemat lähemalt kommenteerima.

2016. aasta jaanuaris sattus Martin konflikti Keskerakonna fraktsiooni liikme Dmitri Dmitrijeviga, kes hakkas väidetavalt külge ajama Siret Kotkale, kes lukustas ennast hotellituppa, kuhu ka Dmitrijev üritas järgenda.

Repinski selgitas, et ta üritas Dmitrit rahustada ja oli sunnitud teda selleks lööma. Pärast seda läks Repinski enda sõnul magama, kuid Dmitrijev olevat veidi hüsteeritsenud ja sõitnud seejärel minema.

Siret avaldas hiljem Martini rüütelliku käitumise eest tänu. „Ütlen vaid, et olen siiralt tänulik Martin Repinskile minu kaitseks välja astumise eest. Martin on varemalt juba kirjeldanud tol õhtul aset leidnud sündmust.“

Aasta lõppes kihlusega

Sama aasta naistepäeval üllatas Martin sületäie punaste roosidega. Riigikogulased Repinski ja Kotka jäid Õhtulehe teele Toompea lossi koridoris. Nähes ajakirjanikku ja piltnikku, kiirendasid noored sammu. „Kas sada roosi,“ uuris fotograaf, ent duo jättis vastamata.

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski Foto: Teet Malsroos

Selleks ajaks oli ka selge, et mõlemaid seob midagi palju enamat kui sõprus ja ühised ideed. Õhtulehe küsimust, kas noored on kihlunud, kommenteeris Siret Kotka: „Vastab tõele, et oleme Martiniga koos.“

Vaid mõni päev hiljem vallandusid kuulujutud - Repinskil olla tegelikult kodus rase naine Oksana ning kuskil ootavat teda veel kolmaski kallim Ksenija!

„Mul on kahju, aga viimasel ajal on ka minu kõrvu jõudnud kuuldused, nagu oleks Martin mind mõni aeg tagasi rasedana maha jätnud. Tegelikkus on hoopis teine: minu elu on viimastel aastatel edasi läinud, ma olen isegi oma perekonnanime muutnud ja olen nüüdseks õnnelikus abielus oma praeguse abikaasaga, kelle last ma kannan,“ rääkis viimaseid nädalaid lapseootel Oksana. Ksenija näol oli aga tegu hoopis Martini endise elukaaslasega.

Abielu ja laps

2016. aasta lõpus tegi Martin Siretile ka abieluettepaneku. Mehe sõnul oli ettepanek lihtne ja siiras. Kus ja kuidas ta ettepaneku tegi, seda ei tahtnud Repinski avalikkusega jagada. Kuid üks on kindel – Siret sai sõrme mehe valitud kihlasõrmuse. „Sõrmust valida ei olnud keeruline,“ kinnitab Martin. „Ma lihtsalt vaatasin neid ja tavaliselt on üks asi, mis meeldib. Usaldasin sisetunnet ja selle ostsingi.“

Otsus Siret ära kosida ei tulnud raskelt, kuid tegemist oli siiski erilise tunde ja läbimõeldud teoga. „Mina abiellun esimest korda ja ma tegelikult tundsin suhteliselt ammu, et ta on õige inimene,“ avaldab Martin mõtteid Siretist ja nende teekonnast pulmadeni. Martin mõtles abieluettepanekust juba pool aastat enne tegudeni jõudmist. „Ei olnud ühtegi hetke, kui oleks mõelnud, et see on vale otsus. Kindel otsus oli!“ on ta uhke.

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta 30. aprillil. Kirikutäis inimesi oli võlutud kaunist pruudist, Siret Kotka ilu oli kõneaineks veel pärast tseremooniatki. Sireti pruutkleit on Itaalias õmmeldud ja soetatud Tallinna salongist Pärl. Kui Martin Repinski on õigeusu kiriku liige sünnist saati, siis Siret Kotka polnud veidi aega enne pulma veel ristitudki. Alles pulmade eel sai temast õigeusu kiriku täieõiguslik liige, nii sai võimalikuks kiriklik laulatus.

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski Foto: Aldo Luud

Eelmise aasta 9. oktoobril sündis perre ka pisipoeg, kelle nimeks sai Morgan. „Otsustasime, et ei vali enne mingit nime välja, kui talle otsa vaatame,“ räägib Repinski nimevaliku tagamaadest. „Tegime nimekirja, kus oli umbes 50 nime. Kui poeg sündis, vaatasime talle haiglas otsa ja otsustasime koos Siretiga üsna kiiresti, et Morgan sobib lapsele väga hästi.“