Denver Nuggetsi liider Nikola Jokic (vasakul) ja Portland Trail Blazersi suurim staar Damian Lillard saavad veel korra vastamisi minna.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
10. mai 2019, 10:26

NBAs võib tulla tõeline superpühapäev

Korvpalliliigas NBA ei suutnud ööl vastu reedet ükski võistkond edasipääsu kindlustada. Idakonverentsi poolfinaalis võitis Philadelphia 76ers kodus 112:101 Toronto Raptorsit ja läänekonverentsis oli Portland Trail Blazers samuti kodus 119:108 üle Denver Nuggetsist. Seeriad on nüüd 3:3 viigis, otsustavaks saab seitsmes mäng.

Mõlemad kohtumised peetakse USA aja järgi pühapäeval ja Eesti aja järgi ööl vastu esmaspäeva. On tõenäoline, et samal päeval peetakse ka Golden State Warriorsi ja Houston Rocketsi seitsmes mäng.

Viimasest neljast NBA tiitlist kolm võitnud Warriors juhib küll 3:2, aga nende skooriliider Kevin Durant ei saa selles seerias enam kaasa teha. Kuues mäng toimub ööl vastu laupäeva Houstonis. Selle paari otsustav matš oleks aga Eesti korvpallihuvilistele väga magusal ajal - pühapäeval kell 22.30.

Toronto ja Philadelphia panevad palli mängu Eesti aja järgi öösel kell 2, Denver ja Portland pärast selle matši lõppu.

Ainus kindel edasipääseja on seni Milwaukee Bucks, kes võitis 4:1 Boston Celticsit. Idakonverentsi finaalis tuleb neile vastu kas Toronto või Philadelphia.

Philadelphia - Toronto kuuenda mängu tipphetked:

Portland - Denveri kuuenda mängu tipphetked: